Onze innovatie kent geen grenzen

NOVOTIX biedt een innovatieve technologische oplossing om volledige controle over de kaarverkoop en toegangsbeheer te krijgen, zowel online als offline.

Wij zijn gespecialiseerd in een strakke en duidelijke communicatie tussen het verkoopportaal en de bezoeker van uw evenement. Simpel, eenvoudig en doeltreffend. Tevens staat uw en onze veiligheid naast ons QueQue M-system (wachtrijbeheersysteem) als erg hoog vaandel benoemd in ons bedrijfsprofiel. Het NOVOTIX platform bestaat dan ook uit diverse technologische modules die het voor de consument makkelijk en veilig maken een e-ticket te bestellen voor uw evenement.


Statistieken

U krijgt inzicht in de statistieken van uw event. Demografische gegevens…

Uitbetalingen

Bij ons is het mogelijk dagelijks, wekelijks of maandelijks uitbetaald te worden…

Semi Control

Laat ons uw toegangsbeheer beheren. U heeft geen enkel omkijken meer naar de…

Beste Service

Wij streven naar een profiel waarbij alleen de beste service zal worden…


Onze Diensten

Naast onze e-ticketing service bieden wij u binnenkort ook een elektronisch betaalsysteem voor de horeca ondernemer. Dit platform is nog maar kort geleden afgerond en zal dus eerst getest worden in de vorm van diverse pilots. Horeca gelegenheden De Kroeg en De Sydney te Terneuzen zullen gaan fungeren als pilot locatie. Zodra de pilot is afgerond zullen we operationeel live gaan met het E-Payment System. Tegen die tijd zullen wij u via onze socialmedia kanalen en website informeren.

De E-Horeca Pas is samengevat: kostenbesparend en klandizie verbredend. Daarnaast is het grote voordeel dat u uw verdiensten al binnen heeft voordat u de werkelijke consumptie over de toonbank heen schuift of juist het diner in uw restaurant op tafel geserveerd word. Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden? U kunt altijd contact opnemen met: support@novotix.nl of ons contactformulier invullen.

Om u uw evenement zo compleet mogelijk te maken op het gebied van communicatie, kunt u bij ons ook terecht. Wij kunnen uw evenement desgewenst voorzien van alle communicatie middelen die u zelf voor ogen heeft. Van webdesign tot het designen van reclame materiaal tot het drukken daarvan.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: info@novotix.nl of vul ons contactformulier in op de contact pagina.